Welcome to Port3101.org : Your BES Connection Mark forums read | View Forum Leaders
Port3101.org : Your BES Connection

LinkBack Thread Tools Display Modes
After BES 5.0.3 install
  #1 (permalink)  
Old 04-27-2011, 03:10 PM
BES Activated
Join Date: Apr 2011
Location: chicago
Posts: 1
Default After BES 5.0.3 install

I installed service pack 3 for my bes domain and now the BAS is running painfully slow. Help!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 04-28-2011, 10:46 AM
RadHaz75's Avatar
BES Expert
Join Date: May 2009
Location: Philadelphia, PA
Posts: 98

i opened a ticket for this the other day. is apparently a known issue. is scheduled to be fixed in mr2.
Two months ago, I saw a provocative movie on cable TV. It was called The Net, with that girl from the bus.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to install 5.0.1 MR1 for Domino Riggs Port 3101: The BES Admin Bar & Grill 1 04-09-2010 10:58 AM
Re-install ESM and re-create MAPI profile forino Port 3101: The BES Admin Bar & Grill 5 02-22-2010 11:30 AM
5.0 SP1 install error tonyb Port 3101: The BES Admin Bar & Grill 2 12-04-2009 02:42 PM
KB17075 - How to install BES 4.1 SP6 MR3 for GroupWise hdawg Featured BlackBerry KB Articles 0 04-14-2009 07:57 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:10 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.


SEO by vBSEO 3.3.2 PL2